Tacos!!

Hej igen! 
Nu har jag och the Borgstedt family ätit tacos! Har längtat efter det i typ två månader så va hur gott som helst! Nu ligger jag i sängen och väntar på Linda för hon duschar. Ska snart ta medicin och göra mig iordning innan älskling kommer. Tänkte bara uppdatera lite fort. Ha en bra kväll, puss!

 
 
 
 

"Så får det bli din egen business, fortsätt slit och släng!"

Tja! Aktiv jag är va? :D
Nu ligger jag i Lindas säng och dunkar musik! Kvällen blir nog bra ändå, bara planerna går som de ska så blir allt finfint! Nu ska jag fortsätta dunka musik med Linda! Pusspuss!

 
Bild på mig och Linda från Värnamocruising, jävla fin kväll va det!
 

31 augusti 2013

Godmorgon godmorgon!
Nu sitter jag i soffan hos Linda och har ätit frukost och så. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Typ vila och chilla tills ikväll då älskling kommer från jobbet och sen ska vi hitta på något, får se vad kvällen har att erbjuda. :) nu ska jag va social med lillasyster, hörs nog senare. Pusshej!
 
 
 
 

"People say you only fall in love once, but that's not true because everytime I see you I fall in love all over again"

Hej igen! 
Nu har jag duschat och fixat håret, funderar på om jag ska sminka mig eller inte innan älskling kommer. Han kommer senare ikväll så ska vi mysa och sen skjutsar han mig till Linda där jag ska spendera resten av helgen faktiskt. Det där inlägget om vad som hänt sen sist får vänta till en annan dag. Nu ska jag fortsätta se på tv, får se om jag uppdaterar igen annars får ni ha en bra fredag alla!
Pusshej!

 
 

2 månader

Idag har jag varit tillsammans med världens bästa kille i två månader. Det finns ingen som han. Han är världens snällaste och omtänksammaste och jag hoppas jag får många mer månader med honom.
Han heter Alexander och jag älskar honom så otroligt mycket. <3
 
 
Ja jag ser konstig ut på bilden, låt mig. Det är den enda bilden jag har på oss än sålänge, haha!
 

30 augusti 2013

Godmorgon på er!
Sovit gott? Jag har sovit sådär faktiskt. Varit varmt och äckligt men annars så. Imorse när jag tagit min medicin så kom en av katterna upp i min säng och gosade lite sen somnade vi båda om, jättemysigt var det. Nu funderar jag på att gå upp och äta frukost och så. Skriver senare. :) ha en bra dag sålänge! :)

 
Söta underbara lilla Vida!

Godnatt!

Tänkte skriva ett litet kvällsinlägg innan jag låter John Blund besöka mig för natten. Jag kom att tänka på en grej innan. Tänk vad små spontana saker kan göra en så himla glad om det kommer från personer man verkligen tycker om. Småsaker som verkligen kan göra en hel dag för en. Bara ett leende räcker, ganska sjukt ändå. Men aja, nu ska jag inte tråka ut er mer.
Godnatt och sov gott!

 
 

29 augusti 2013

Nemen hallådär!
Det var ju ett tag sen nu. Anledningen till att jag dammat av min blogg var att jag läste andra kompisars bloggar och blev sugen på att börja blogga igen. Braeller dåligt? Får se hur länge det håller denna gången bara haha! Imorgon tänkte jag lägga upp en summering av vad som hänt i mitt liv sen sist. Kanske med lite bilder om jag hittar också. Ha det så bra sålänge. Pusshej!
 
 
 
 
 

RSS 2.0